Thursday, September 1, 2016

Tuduh Hal Lain, Cabar Saman Hal Lain, Muhyiddin Dah Mereng?


Apa yang Muhyiddin cakap di Ketereh minggu lepas?  Dia tuduh berbillion duit dah ada dalam akaun Datuk Seri Najib Tun Razak sebelum derma Arab Saudi tu masuk.  Bekas Peguam Negara tunjuk pada dia katanya.

Apa yang Setiausaha Akhbar Perdana Menteri, Datuk Seri Tengku Shariffudin pulak cakap sebagai respon kepada tuduhan Muhyiddin? Banyak tapi diringaskan, beliau suruh Muhyiddin berhenti sebar fitnah berkaitan perkara itu dan minta Muhyiddin tunjukkan bukti.

Dan apa pulak yang Muhyiddin cakap hari ini di Sinar Harian sebagai respon kepada kenyataan Tengku?  DIA TUDUH NAJIB ADALAH MO1 DAN CABAR NAJIB UNTUK SAMANNYA!!

Bodoh apakah ini?


Tuduh benda lain, cabar saman benda lain?  Apa punya manusia yang Mahathir angkat jadi Presiden Pribumi ni, bodoh bebenar!!

Ingat Muhyiddin nak tunjuk bukti yang RM 4 billion itu wujud, rupanya dia merapu macam orang buang tabiat.  Nampak sangat tuduhan itu takde bukti, tak hairan kenapa Muhyiddin merapu entah apa yang dicakapkannya.

Eh lupa, Muhyiddin dah saman ke belum lelaki yang dakwa Muhyiddin ada hubungan sulit dengan isteri lelaki tersebut?  Saman dah, ke belum saman?  Jadi cerita saman apa lagi ni?

No comments:

Post a Comment