Monday, September 7, 2015

Minum Arak Najib Jatuh, Padan PAS Tak Sokong

MANUSIA jahat belaan tokoh pembangkang seperti Tun M dan sekutunya di negara ini nama Claire Brown, rupanya nak meraikan kejatuhan Datuk Seri Najib Tun Razak dengan arak. Entah bersamalah siapalah arak tu nak diraikan.
Harap jangan dengan Tun M jugak sudahlah.
Padanlah Allah swt tidak redha usaha nak menjatuhkan Najib, rupanya sebab usaha itu dari pangkal membawa ke hujung buruk, kalau berjaya pun nak diraikan dengan arak juga.
Semua ni untuk rakyat kita berfikir lah.

Rakyat Malaysia hanya nampak atau diberitahu 22,000 orang baju kuning berkumpul tengah jalan Kuala Lumpur bercampur jantan betina macam orang gila nak tengok Najib jatuh.  Kelompok ini antaranya budak-budak (seawal usia 14 tahun), penyokong LGBT dan jenis-jenis yang macam itu.
bra-bersih
Dan kalau itu berjaya (Najib jatuh), nak diraikan pulak dengan arak.
Yang mereka tak nampak ialah, ada 1,200 orang jemaah haji Malaysia yang dihantar menunaikan ibadah itu di bawah program khas haji Perdana Menteri yang mendoakan pemerintahan Najib terus dipertahankan selama mana boleh.
Orang-orang ini hari-hari berdoa di tempat-tempat yang mustajab doa sekitar Madinah dan kota suci Mekah.  Jadi Najib nak jatuh macam mana?
Sekarang fahamlah kenapa Najib makin bertambah kukuh di kedudukannya.  Datanglah orang macam Claire yang disokong tokoh pembangkang seperti Tun Mahathir, tetap tidak akan berganjak kerana Allah swt tidak redha dengan gerakan seperti itu.

No comments:

Post a Comment