Wednesday, March 25, 2015

Anwar 'Rogol' Saiful, Tak Faham Lagi Ke?


Kawan-kawan Anwar baru-baru ini dikesan menggunakan blog-blog hantu untuk mengatakan pemenjaraan Anwar ini satu helah politik untuk menamatkan kerjayanya.

Tak cukup sekadar membela Anwar, banyak pertanyaan yang lucah bunyinya dilemparkan kepada Datuk Seri Najib Tun Razak - dari pernah buat blowjob ke tidak, main punggung ke tidak, langgan pelacur ke tidak dan benda-benda jelik seperti itu.

Pendek kata, semua yang Anwar buat, ditanya dengan Najib sama ada pernah buat atau tidak?

Jelas sekali bahawa semua ini mengarut dan tidak masuk akal dan sengaja direka untuk memburuk imej Perdana Menteri.  Anwar adalah peliwat, period, Mahkamah tertinggi dalam negara ini pun dah sahkan tu, lagi apa mau gebang?
Apa lagi yang agaknya para balaci ni tak faham?  Walaupun meliwat memang satu kesalahan di Malaysia, rela atau tidak, tapi dalam kes ini jelas bahawa Saiful telah diliwat secara paksa, rogol lah tu.

Memang perlu diakui ramai lagi peliwat di luar ni yang tak dipenjarakan tapi itu kerana tidak ada laporan dibuat sedangkan Anwar ada.  Anwar sepatutnya digelar perogol sebab meliwat Saiful secara paksa, tapi bunyi perogol tu tak berapa enak bunyinya sebab selalu dikaitkan dengan perempuan, bila yang dirogol Anwar ialah jantan.

Negara yang benarkan liwat pun menganggap liwat secara paksa ini adalah satu jenayah, apatah lagi di Malaysia dimana paksa atau tidak adalah menjadi satu kesalahan.

No comments:

Post a Comment